Toimistoja rohkeille suunnannäyttäjille

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä on nähtävyys jo itsessään. Kalasataman Horisontti pitää sisällään toimistotilaa oman alansa edelläkävijöille. Yrityksille, jotka haluavat tulla nähdyiksi ja näyttää suuntaa maan parhaalla näköalapaikalla – ja parhaissa puitteissa. Miksi et katsoisi yrityksesi tulevaisuuteen?

Virtuaaliesittely Horisontti 19. kerros -taitelijan näkemys

Toimiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Toimivat, inspiroivat ja olosuhteiltaan miellyttävät tilat kutsuvat ihmiset kohtaamaan ja työskentelemään yhdessä toimistolla. Horisontin yhden kerroksen pinta-ala on noin 500 m² ja soveltuu noin 70 työpisteelle. Kerroksen voi vuokrata kokonaan omaan käyttöön tai jakaa toisen yrityksen kanssa.

Tornitalon moderni talotekniikka takaa miellyttävät sisäolosuhteet niin kylmällä kuin kuumalla säällä. Suurista ikkunoista avautuvat urbaanit maisemat sekä viihtyisä Brygan puistokansi lisäävät hyvinvointiasi päivittäin.

Autamme yritystäsi suunnittelemaan juuri teidän tarpeitanne vastaavan tilan. Käytettävissä on myös Horisonttiin suunnitellut valmiit toiminnalliset tilapohjat, jotka tukevat erilaisten käyttäjien tarpeita ja huomioivat ergonomiset sekä toiminnalliset työnteon vaatimukset.

Projekti- ja kehitystyötä tekeville yrityksille, joiden työ vaatii yhteistyötä eri tiimin välillä ja tilatarve on vaihtelevaa, suosittelemme ketterää Agile Workplace -mallia. Monipuolinen ja muuntautuva työmpäristö tarjoaa erillisiä tiimihuoneita, yksilötyön tiloja sekä joustavia avoimessa ympäristössä olevia työpisteitä.

Työalueet erotellaan äänitason sekä yksilö- ja yhteistyön mukaan tukemaan yrityksesi muuttuvia tarpeita. Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue palvelee myös monipuolisena työskentelytilana, joka tukee laadukkaita kohtaamisia.

Konsultointi- ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille kohtaaminen ja yhteistyö on tärkeää, suosittelemme Clubhouse-työympäristöratkaisua.

Clubhouse palvelee monipuolisesti kohtaamisen ja yhteistyön alustana. Tilat edistävät luovuutta ja mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen.

Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue toimii myös tapahtuma- ja työskentelytilana sekä tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja yhteistyöhön. Työpisteet sijaitsevat suljetuissa tiimitiloissa ja yhteistyöalueilla. Työpisteet ovat pääosin jaetussa käytössä tarjoten myös tarvittaessa mahdollisuuden häiriöttömään yksilö- ja tiimityöhön.

Asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille luottamuksellinen työskentely ja asiakkaan kohtaaminen yksityisessä ympäristössä on tärkeää, suosittelemme Room Office -huonetoimistoa.

Huonetoimisto tarjoaa käyttäjilleen yksityisyyttä ja työrauhaa sekä mahdollisuuden kokoontua ja osallistua yhteisön yhteisiin aktiviteetteihin häiritsemättä muita.

Huonetoimistossa työasemat sijaitsevat pääosin yksittäisissä tai yhteisissä huoneissa. Työtiloista on erotettu edustava kahvila-alue, joka tuo yrityksesi yhteen ja vahvistaa yrityksesi kulttuuria ja ilmettä.

Horisontti Signature Collection

Saisiko olla sisustus, joka toistaa pilvenpiirtäjän ikkunoista avautuvia maisemia ja värimaailmoja? Pääset valitsemaan toimistosi pintamateriaalit kolmesta tyylikkäästä, modernista mutta aikaa kestävästä vaihtoehdosta, joita varten olemme kuratoineet myös tyylin viimeistelevät kalustesuunnitelmat. Vuokrasopimuksen tehtyäsi asiakasmuutosvastaavamme auttaa yritystänne materiaalivalintojen viimeistelyssä ja toimittaa teille lopulliset tilasuunnitelmat myös visuaalisessa muodossa. Pintamateriaalit voidaan myös räätälöidä yrityksellesi erillisen lisäpalveluhinnaston mukaisesti.

Horisontin Dawn -konsepti vahvistaa toimitilojen hulppeita näköaloja luonnonmaisemiin tai kaupungin ylle. ​

Skandinaavisen sisustustyylin innoittama konsepti luottaa vahvasti luonnon elementteihin ja hillittyihin väreihin luodakseen seesteisen ja lumoavan ilmapiirin. Harkitun väripaletin käyttö ei tarkoita, etteikö tila voisi olla mielenkiintoinen!

Tämä leikkisä tilatyyli on suunniteltu erottumaan joukosta! Konsepti tuo sisälle Kalasataman urbaanin rouheuden modernina tulkintana, jossa eloisat värimaailmat tuovat hauskuutta hektisiin työympäristöihin. Värit, pinnat ja sisustuselementit valitaan kuitenkin huolellisesti, jotta rauhallisuus säilyy ja häiriötekijät vältetään.

Tämä minimalistinen tilakonsepti on suunniteltu täydentämään rakennuksen arkkitehtuuria. Teollisessa konseptissa näkyy karheat pinnat, rajoitettu värimaailma ja tarkat suunnittelun yksityiskohdat, joilla luodaan ajattomia ja upeita tiloja.

Tässä työympäristökonseptissa on erityisesti panostettu toimivuuteen sekä laadukkaisiin materiaaleihin, jotka tukevat tiimiesi päivittäisiä tarpeita ja kestävät aikaa.

Vastuullisesti rakennettu

Horisontin suunnittelussa elinkaariviisaus on ollut mukana kaikissa valinnoissa alusta lähtien. Kiinteistö on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaaksi ja täyttää kaikki LEED Platinum sertifioinnin kriteerit varmistaen, että se tukee myös yrityksesi vastuullisuustavoitteita.

Miten Horisontti täyttää LEED Platinum -kriteerit?

 • Horisontti on energiatehokas rakennus

 • Horisontin lähistöllä sijaitsee suuri määrä polkupyöräpaikkoja

 • Sähköautoilijat saavat autonsa lataukseen

 • Jätteet eritellään Kalasataman jäteputkia pitkin, mikä vähentää liikennepäästöjä

 • Julkiset yhteydet ja lähialueen palvelut ovat erinomaiset

 • Materiaalit ja pinnoitteet ovat vähäpäästöisiä

 • Horisontti on savuton

 • Tiloissa on paljon päivänvaloa ja esteettömät näkymät ulos

 • Rakennuksen ilmanvaihto on huippuluokkaa ja ilmanlaatua seurataan

 • Lämmitystä säädetään tilakohtaisesti ja työskentelyolosuhteet ovat optimaaliset ympäri vuoden

 • WC-tilojen kosketusvapaat hanat ja muut vesikalusteet säästävät vettä

 • Puistokannella ei ole erillistä kastelujärjestelmää, sillä hulevesiä viivytetään viherrakenteilla ja teknisillä järjestelmillä

 • Rakennamme Horisontin tontille, johon on jo rakennettu ja joka on puhdistettu pilaantuneesta maa-aineksesta

 • Puistokannella on 52 paikallista kasvilajia

 • Rakennusvaiheen jätteet lajitellaan ja kierrätetään. Jätteiden kierrätysprosentti on yli 90 %.

 • Horisontissa työskentelee monien eri alojen yrityksiä, joiden sijainti saman katon alla tarjoaa mahdollisuuksia synergiaetuihin

 • Horisontin yritysten työntekijöistä tulee alueen jo olemassa olevien ja tulevien palveluiden käyttäjiä

 • Horisontin saavutettavuus helpottaa arkea

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Juha-Matti
Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 084 1213

Miikka
Wikström

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 547 2410