Toimistoja rohkeille suunnannäyttäjille

Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä on nähtävyys jo itsessään. Kalasataman Horisontti pitää sisällään toimistotilaa oman alansa edelläkävijöille. Yrityksille, jotka haluavat tulla nähdyiksi ja näyttää suuntaa maan parhaalla näköalapaikalla – ja parhaissa puitteissa. Miksi et katsoisi yrityksesi tulevaisuuteen? Tarjolla on toimistotilaa 175 m²:stä alkaen.

Katso vapaat toimitilat

Virtuaaliesittely Horisontin 19. kerroksen toiminnallisista pohjista

Toimiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Toimivat, inspiroivat ja olosuhteiltaan miellyttävät tilat kutsuvat ihmiset kohtaamaan ja työskentelemään yhdessä toimistolla. Horisontin yhden kerroksen pinta-ala on noin 500 m² ja se soveltuu noin 70 työpisteelle. Kerroksen voi vuokrata kokonaan omaan käyttöön tai jakaa toisen yrityksen kanssa. Voit vuokrata Horisontista yrityksellesi moderniin asiantuntijatyöhön sopivaa toimistotilaa 175 m²:stä alkaen.

Tornitalon moderni talotekniikka takaa miellyttävät sisäolosuhteet niin kylmällä kuin kuumalla säällä. Suurista ikkunoista avautuvat urbaanit maisemat sekä viihtyisä Brygan puistokansi lisäävät hyvinvointiasi päivittäin.

Olemme suunnitelleet Horisonttiin kolme erilaista toiminnallista tilapohjaa, jotka tukevat erilaisten käyttäjien tarpeita ja huomioivat ergonomiset sekä toiminnalliset työnteon vaatimukset. Autamme yritystänne valitsemaan teille sopivimman ratkaisun.

Projekti- ja kehitystyötä tekeville yrityksille, joiden työ vaatii yhteistyötä eri tiimin välillä ja tilatarve on vaihtelevaa, suosittelemme ketterää Agile office -mallia. Monipuolinen ja muuntautuva työympäristö tarjoaa erillisiä tiimihuoneita, yksilötyön tiloja sekä joustavia avoimessa ympäristössä olevia työpisteitä.

Työalueet erotellaan äänitason sekä yksilö- ja yhteistyön mukaan tukemaan yrityksesi muuttuvia tarpeita. Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue palvelee myös monipuolisena työskentelytilana, joka tukee laadukkaita kohtaamisia.

Konsultointi- ja asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille kohtaaminen ja yhteistyö on tärkeää, suosittelemme Clubhouse-työympäristöratkaisua.

Clubhouse palvelee monipuolisesti kohtaamisen ja yhteistyön alustana. Tilat edistävät luovuutta ja mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen.

Keskeisellä paikalla sijaitseva kahvila-alue toimii myös tapahtuma- ja työskentelytilana sekä tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja yhteistyöhön. Työpisteet sijaitsevat suljetuissa tiimitiloissa ja yhteistyöalueilla. Työpisteet ovat pääosin jaetussa käytössä tarjoten myös tarvittaessa mahdollisuuden häiriöttömään yksilö- ja tiimityöhön.

Asiantuntijapalveluita tarjoaville yrityksille, joille luottamuksellinen työskentely ja asiakkaan kohtaaminen yksityisessä ympäristössä on tärkeää, suosittelemme Room Office -huonetoimistoa.

Huonetoimisto tarjoaa käyttäjilleen yksityisyyttä ja työrauhaa sekä mahdollisuuden kokoontua ja osallistua yhteisön yhteisiin aktiviteetteihin häiritsemättä muita.

Huonetoimistossa työasemat sijaitsevat pääosin yksittäisissä tai yhteisissä huoneissa. Työtiloista on erotettu edustava kahvila-alue, joka tuo yrityksesi yhteen ja vahvistaa yrityksesi kulttuuria ja ilmettä.

Horisontti Signature Collection

Saisiko olla sisustus, joka toistaa pilvenpiirtäjän ikkunoista avautuvia maisemia ja värimaailmoja? Pääset valitsemaan toimistosi pintamateriaalit kolmesta tyylikkäästä, modernista mutta aikaa kestävästä vaihtoehdosta, joita varten olemme kuratoineet myös tyylin viimeistelevät kalustesuunnitelmat. Vuokrasopimuksen tehtyäsi asiakasmuutosvastaavamme auttaa yritystäsi materiaalivalintojen viimeistelyssä ja toimittaa teille lopulliset tilasuunnitelmat myös visuaalisessa muodossa. Pintamateriaalit voidaan myös räätälöidä yrityksellesi erillisen lisäpalveluhinnaston mukaisesti. Tutustu vaihtoehtoihin alapuolelta ja Horisontin sisustusesitteestä.

Horisontin Dawn -konsepti vahvistaa toimitilojen hulppeita näköaloja luonnonmaisemiin tai kaupungin ylle. ​

Skandinaavisen sisustustyylin innoittama konsepti luottaa vahvasti luonnon elementteihin ja hillittyihin väreihin luodakseen seesteisen ja lumoavan ilmapiirin. Harkitun väripaletin käyttö ei tarkoita, etteikö tila voisi olla mielenkiintoinen!

Tämä leikkisä tilatyyli on suunniteltu erottumaan joukosta! Konsepti tuo sisälle Kalasataman urbaanin rouheuden modernina tulkintana, jossa eloisat värimaailmat tuovat hauskuutta hektisiin työympäristöihin. Värit, pinnat ja sisustuselementit valitaan kuitenkin huolellisesti, jotta rauhallisuus säilyy ja häiriötekijät vältetään.

Tämä minimalistinen pintamateriaalikonsepti on suunniteltu täydentämään rakennuksen arkkitehtuuria. Teollisessa konseptissa näkyy karheat pinnat, rajoitettu värimaailma ja tarkat suunnittelun yksityiskohdat, joilla luodaan ajattomia ja upeita tiloja.

Olemme panostaneet erityisesti toimivuuteen sekä laadukkaisiin materiaaleihin, jotka tukevat tiimiesi päivittäisiä tarpeita ja kestävät aikaa.

Vastuullisesti rakennettu

Horisontin suunnittelussa elinkaariviisaus on ollut mukana kaikissa valinnoissa alusta lähtien. Kiinteistö on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaaksi ja täyttää kaikki LEED Platinum sertifioinnin kriteerit varmistaen, että se tukee myös yrityksesi vastuullisuustavoitteita.

Miten Horisontti täyttää LEED Platinum -kriteerit?

 • Horisontti on energiatehokas rakennus.

 • Horisontin lähistöllä sijaitsee suuri määrä polkupyöräpaikkoja.

 • Sähköautoilijat saavat autonsa lataukseen.

 • Jätteet eritellään Kalasataman jäteputkia pitkin, mikä vähentää liikennepäästöjä.

 • Julkiset yhteydet ja lähialueen palvelut ovat erinomaiset.

 • Materiaalit ja pinnoitteet ovat vähäpäästöisiä.

 • Horisontti on savuton.

 • Tiloissa on paljon päivänvaloa ja esteettömät näkymät ulos.

 • Rakennuksen ilmanvaihto on huippuluokkaa ja ilmanlaatua seurataan.

 • Lämmitystä säädetään tilakohtaisesti ja työskentelyolosuhteet ovat optimaaliset ympäri vuoden.

 • WC-tilojen kosketusvapaat hanat ja muut vesikalusteet säästävät vettä.

 • Puistokannella ei ole erillistä kastelujärjestelmää, sillä hulevesiä viivytetään viherrakenteilla ja teknisillä järjestelmillä.

 • Rakennamme Horisontin tontille, johon on jo rakennettu ja joka on puhdistettu pilaantuneesta maa-aineksesta.

 • Puistokannella on 52 paikallista kasvilajia.

 • Rakennusvaiheen jätteet lajitellaan ja kierrätetään. Jätteiden kierrätysprosentin tavoite on 85 %.

 • Horisontissa työskentelee monien eri alojen yrityksiä, joiden sijainti saman katon alla tarjoaa mahdollisuuksia synergiaetuihin.

 • Horisontin yritysten työntekijöistä tulee alueen jo olemassa olevien ja tulevien palveluiden käyttäjiä.

 • Horisontin saavutettavuus helpottaa arkea.

Artikkelit

Millainen on nyt unelmien toimisto? Toimitilojen asiantuntijat kertovat

SRV:n Saku Sipola ja Kristiina Sotka valottavat, miten uusi toimitila voi edistää työntekijöiden hyvinvointia ja kuinka se tehdään.

Lue lisää >>>

Brasserie Stadin katolle

Monista kiitetyistä ravintoloista tunnetut Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt avaavat uuden ravintolan Suomen ensimmäiseen toimistopilvenpiirtäjään.

Lue lisää >>>

Huippuravintola pilvenpiirtäjän katolla vie ravintolaelämyksen arjen yläpuolelle

Toimistopilvenpiirtäjä Horisontin 24. kerrokseen rakentuu kaupungin uusin ja houkuttelevin ravintola. Ravintolakonsultti Juha Vuorela kertoo, mitä tulevalta ravintolalta voi odottaa.

Lue lisää >>>

Vetovoimainen työympäristö on sijoitus tulevaisuuteen

Toimiston monopoli työntekopaikkana on murtunut. Palkittu muotoilujohtaja Antti Pitkänen kertoo, mitä työympäristöltä nyt odotetaan.

Lue lisää >>>

”Yrityksen toimitila viestii siitä, miten se näkee oman asemansa ja tavoitteensa”

Toimitilojen hyvä suunnittelu on yritykselle avainresurssi samalla tavalla kuin henkilöstö, korostaa konkariarkkitehti Pekka Helin.

Lue lisää >>>

10 asiaa, jotka ottaa huomioon uuden toimitilan hankinnassa

Kun uuden toimitilan hankkiminen on ajankohtaista, ota tueksesi seuraava kysymyspatteristo teille täydellisen toimitilan löytämiseen.

Lue lisää >>>

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Katariina
Viljanen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

+358 40 483 9201

Niko
Penttinen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

+358 40 483 9201

Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen