Luksussijainti vailla vertaa

Horisontissa arki on luksusta – ja sen ytimessä on helppous. Täällä yhteydet ovat nopeat ja palvelut lähellä. Kalasataman ainutlaatuinen saavutettavuus varmistaa, että Horisonttiin on helppo tulla töihin. Toimisto Horisontissa mahdollistaa sujuvan liikkumisen työpäivän aikana ja sen ulkopuolella. Henkilökuntasi ja asiakkaasi pääsevät perille kuivin jaloin niin metrolla kuin autolla, unohtamatta laajoja pyörätieverkostoja ja bussiyhteyksiä. Työpäivän jälkeen Kalasatamassa voi viettää aikaa yltäkylläisistä palveluista ja alueen urbaanista sykkeestä nauttien.

Erinomaiset yhteydet

Helsingin keskustasta pääset Kalasatamaan metrolla vain 6 minuutissa. Horisontin pääovet ovat metrolta vain muutaman askeleen, tarkalleen ottaen 15 metrin, päässä. Lähimmälle bussipysäkille kävelet alle kahdessa minuutissa.

Kalasataman jo ennestään erinomaiset liikenneyhteydet parantuvat lähivuosien aikana merkittävien liikennehankkeiden ansiosta. Kalasatamasta Pasilaan -raitiotien rakentaminen on käynnissä, ja liikennöinti alkaa arvion mukaan vuonna 2024. Arviolta 2027 valmistuva Kruunusillat-hanke yhdistää useat eri kaupunginosat Kalasataman vieressä sijaitsevaan Nihtiin.

Pysäköinti

Kauppakeskus Redin yhteydessä sijaitsevasta Redi-parkista on mahdollista vuokrata autopaikkoja yrityksenne käyttöön. Redi-parkki on lämmin parkkihalli, jossa neljä kerrosta ja 1950 autopaikkaa. Osa paikoista on varustettu sähköauton latauslaitteella. Redi-parkista pääset kätevästi hisseillä Horisontin vastaanottoon.

Vieraasi voivat hyödyntää Taskuparkki-sovelluksen tarjoamaa kahta tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lisätietoa pysäköinnistä löydät Redin omilta sivuilta.

Lue lisää Redi-parkista

Pyöräparkki ja pukutilat

Pyörällä saapuva pääsee Horisonttiin pyöräteitä pitkin jokaisesta ilmansuunnasta. Voit polkaista vaikka suoraan Brygan puistokannelle, jossa on pyöräparkki ja työntekijöiden oma sisäänkäynti Horisonttiin. Horisontin kellariin rakentuu uusi pyöräparkki, jossa voit säilyttää pyörääsi työpäivän ajan huolettomin mielin.

Kauppakeskus Redin yli 1000 pyöräpaikkaa sisäänkäyntien läheisyydessä ovat myös sinun ja vieraidesi käytössä. Sähköavusteisille pyörille on omat latauspaikkansa. Kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Hermannin rantatiellä Redin pääsisäänkäyntiä vastapäätä sekä Englantilaisaukiolla.

Horisontin sijainti

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Juha-Matti
Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 084 1213

Miikka
Wikström

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 547 2410