Näin toimitilavuokraus etenee

Toimistotilan vuokraaminen Horisontista etenee selkeiden vaiheiden kautta, joilla varmistamme, että uusi toimistotilasi vastaa yrityksesi tavoitteita ja tarpeita. Oma asiakasvastaavasi luotsaa sinut varmoin ottein Horisonttiin ja auttaa navigoimaan tulevaa toimitilaasi koskevien valintojen läpi. Lue lisää mitä toimitilavuokrauksen eri vaiheissa tapahtuu.

Ensimmäinen tapaaminen

Tarvekartoitus ja alustava tarjous

Työpaja

Tilasuunnittelu

Tarkennettu tarjous

Tilasuunnitelmaan perustuen

Sopiminen

Vuokrasopimus

Hankinnat ja rakentaminen

Sopimuksen ja asiakassuunnitelman mukaisesti

Työmaavierailut

Rakentamisen aikana

Muutto ja käyttöönotto

Sovitun aikataulun mukaisesti

SRV client meeting

Tarvekartoitus

Ensimmäinen tapaaminen sovitaan kauppakeskus Rediin, jossa pääset kokemaan, miten Horisonttiin saavutaan sekä vierailemaan jo valmiin pilvenpiirtäjä Lumo One:n 29. kerroksessa. Samalla SRV:n asiakasvastaava kartoittaa yrityksesi tilatarpeet ja tavoitteet muutolle ja kertoo lisää Horisontin vuokrattavista toimitiloista. Tapaamisen kesto on noin 1 tunti. Tapaamisen jälkeen saat yrityksenne tilatarpeita vastaavan alustavan tarjouksen.

Tilasuunnittelun työpaja

Toimitilavuokrauksen seuraavassa vaiheessa suunnitellaan yrityksesi toimitilatarpeita vastaava tilasuunnitelma yhteisessä työpajassa. Käymme läpi yrityksesi toiminnalliset tarpeet ja suunnittelemme, miten ne asettuisivat Horisontin pohjaratkaisuun. Samalla käymme läpi alustavia materiaalivalintoja. Käynnin jälkeen saat yrityksesi tilasuunnitelmaan ja materiaalivalintoihin perustuvan lopullisen tarjouksen.

Vuokrasopimus

Virallinen vuokrasopimus solmitaan, kun yrityksesi uusi toimitila on suunniteltu toiminnallisuuksien, pintamateriaalien, aikataulujen ja muiden yksityiskohtien osalta. Vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen edetään rakentamisen kautta muuttovalmisteluihin ja uuden toimitilan käyttöönottoon.

Työmaavierailut

Horisontin vuokrattavat toimitilat valmistuvat alkuvuodesta 2025. Vuokrasopimuksen tehneet yritykset pääsevät henkilökuntansa kanssa pukemaan päälleen työmaavarusteet ja näkemään, miten Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä kohoaa korkeuksiinsa. Ammattilaisemme kertovat rakennushankkeen etenemisestä. Saatte ainutlaatuisen mahdollisuuden vierailla tulevalla työpaikallanne ennen kuin se on valmis.

Muutto uusiin toimitiloihin

Horisontin valmistuttua yritykset pääsevät muuttamaan upouusiin toimitiloihinsa. Muutto ja uuden toimitilan käyttöönotto valmistellaan huolella yhteisvoimin ja aikataulutetaan omana projektinaan. Ennen tilan luovutusta teemme yhteisen käyttöönottotarkastuksen ja käyttöopastuksen. Käymme läpi, miten arki Horisontissa tulee käytännössä sujumaan niin saapumisen, palveluiden ja muiden yksityiskohtien osalta. Yrityksenne saa kaikesta selkeän dokumentaation. Muuttopäivä on merkittävä hetki yrityksellenne ja sovimme sen kulusta huolellisesti, jotta siitä tulee unohtumaton kokemus koko henkilökunnallenne.

Horisontin rakentaa SRV

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

Lue lisää srv.fi

Saisimmeko luotsata yrityksenne Horisonttiin?

Juha-Matti
Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 084 1213

Miikka
Wikström

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 547 2410

Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen