Saisiko olla sujuva työpäivä?

Kalasatama on yksi Helsingin nopeimmin kasvavista kaupunkialueista, joka tarjoaa niin yrityksille kuin alueen asukkaille laajat ja monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet. Toimistopilvenpiirtäjä Horisontti sijaitsee kauppakeskus Redin kannen päällä, joten sen palvelut ovat vain hissimatkan päässä. Horisontin oma aulapalvelu tekee sekä henkilökunnan että vierailijoiden työpäiväkokemuksesta sujuvan ja miellyttävän. Ulkoilu merellisissä maisemissa onnistuu läheisen Mustikkamaan lenkkipoluilla ja Korkeasaaren eläinpuistokin sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Tutustu alla olevasta kartasta alueen muihin palveluihin.

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redin monipuoliset kaupat, palvelut ja elämykset palvelevat Horisontissa toimivien yritysten työntekijöitä ja heidän asiakkaitaan saumattomasti aamusta iltaan. Lounastarjonta on runsas ja arjen ostokset sujuvat vaivatta. Redi-parkki tarjoaa erinomaiset pysäköintimahdollisuudet autolla liikkuville ja kauppakeskuksen ympärillä on runsaasti pyöräparkkeja. Puistokansi Bryga tuo luonnon pilvenpiirtäjien keskelle. Sieltä löytyy yli 50 eri kasvilajia ja mukavia hengähdyspaikkoja arjen keskelle. Horisontissa toimiville yrityksille on oma uloskäynti suoraan puistokannelle, jolloin kahvitauon voi helposti pitää ulkoilmasta nauttien.

KAUPPAKESKUS REDI

Horisontin aulapalvelu

Horisontin pääsisäänkäynnin yhteydessä toimiva aulapalvelu palvelee yrityksesi työntekijöitä ja vierailijoita. Horisontin oma Concierge, luotettu henkilö, ottaa vastaan, palvelee ja pyrkii tekemään työpäivästä ja vierailusta Horisontissa mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän. Aulapalvelun kautta on tilattavissa useita lisäpalveluita yrityksesi arjen tueksi helposti ja vaivattomasti.

Horisontin maisemaravintola

Toimistopilvenpiirtäjä Horisontin 24. kerrokseen rakentuu kaupungin uusin ja houkuttelevin maisemaravintola. Elämys alkaa jo upeassa maisemahississä ja kesäkuukausina myös ravintolan terassi asiakaspaikkoineen tarjoaa mahdollisuuden kokea Helsinki lähes 100 metrin korkeudessa. Kerromme lisää tulevasta ravintolasta hankkeen edetessä.

Kaupungin mielenkiintoisin kasvualue sykkii päivin ja öin.

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Juha-Matti
Kiiski

Asiakkuuspäällikkö

+358 40 084 1213

Miikka
Wikström

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 547 2410

Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen