Saisiko olla sujuva työpäivä?

Kalasatama on yksi Helsingin nopeimmin kasvavista kaupunkialueista, joka tarjoaa niin yrityksille kuin alueen asukkaille laajat ja monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet. Toimistopilvenpiirtäjä Horisontti sijaitsee kauppakeskus Redin kannen päällä, joten sen palvelut ovat vain hissimatkan päässä. Horisontin oma aulapalvelu tekee sekä henkilökunnan että vierailijoiden työpäiväkokemuksesta sujuvan ja miellyttävän. Ulkoilu merellisissä maisemissa onnistuu läheisen Mustikkamaan lenkkipoluilla ja Korkeasaaren eläinpuistokin sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Tutustu alla olevasta kartasta alueen muihin palveluihin.

Kauppakeskus Redi

Kauppakeskus Redin monipuoliset kaupat, palvelut ja elämykset palvelevat Horisontissa toimivien yritysten työntekijöitä ja heidän asiakkaitaan saumattomasti aamusta iltaan. Lounastarjonta on runsas ja arjen ostokset sujuvat vaivatta. Redi-parkki tarjoaa erinomaiset pysäköintimahdollisuudet autolla liikkuville ja kauppakeskuksen ympärillä on runsaasti pyöräparkkeja. Puistokansi Bryga tuo luonnon pilvenpiirtäjien keskelle. Sieltä löytyy yli 50 eri kasvilajia ja mukavia hengähdyspaikkoja arjen keskelle. Horisontissa toimiville yrityksille on oma uloskäynti suoraan puistokannelle, jolloin kahvitauon voi helposti pitää ulkoilmasta nauttien.

KAUPPAKESKUS REDI

Horisontin aulapalvelu

Horisontin pääsisäänkäynnin yhteydessä toimiva aulapalvelu palvelee yrityksesi työntekijöitä ja vierailijoita. Horisontin oma Concierge, luotettu henkilö, ottaa vastaan, palvelee ja pyrkii tekemään työpäivästä ja vierailusta Horisontissa mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän. Aulapalvelun kautta on tilattavissa useita lisäpalveluita yrityksesi arjen tueksi helposti ja vaivattomasti.

Brasserie Stadin katolla

Toimistopilvenpiirtäjä Horisontin 24. kerrokseen rakentuu kaupungin houkuttelevin ravintola. Horisontin ravintolan yrittäjinä toimivat ravintola-alan menestynyt kolmikko Teemu Aura, Riku Stenros ja Maiju Åstedt, jotka ovat tuttuja monen kiitellyn ravintolan taustalta. Elämys alkaa jo upeassa maisemahississä ja herkullisen aterian yhteydessä on mahdollista kokea Helsinki lähes 100 metrin korkeudessa. Lue lisää tulevasta ravintolasta tästä linkistä.

Olisiko aika rakentaa yrityksenne tie huipulle?

Katariina
Viljanen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

+358 40 483 9201

Niko
Penttinen

Horisontti toimistovuokraus, CBRE

+358 40 483 9201

Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen